ALI BABA ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1410 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ali Baba Enschede. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 19:57 Eten was koud en bezorger onvriendelijk!
25 jan 2023 om 23:46 Eten was lekker!
23 jan 2023 om 17:31 Eten was goed en lekker ga zo door
21 jan 2023 om 22:33 Heerlijke lachmachun besteld hier vaker was echt super lekker
21 jan 2023 om 22:14 Kapsalon kalf en kip schotel waren beide zeer lekker, ga hier vaker bestellen. Bezorger was netjes en op tijd.
21 jan 2023 om 9:33 Geen rijst knoflooksaus vergeten aardappels waren koud daag geld bel ik netjes op wordt er opgehangen
8 jan 2023 om 22:24 Ik vraag baba om brood , wallah ik krijg een pannekoek ofzo met sucuk. Vorken vergeten dus moest mijn kapsalon uit t vuistje eten. bezorger wel een strijder so naar hem
7 jan 2023 om 10:14 Ik blijf hier altijd terug komen voor de kapsalon!
6 jan 2023 om 23:34 Was echt heerlijk beste van enschede
6 jan 2023 om 20:46 Snel, lekker en betaalbaar.
30 dec 2022 om 22:59 Super lekker niks aan veranderen ga zo door top zaak
27 dec 2022 om 19:43 Ik heb een kipdoner kapsalon besteld en deze was erg lekker en zeker voor herhaling